ЗИМА НА ПОРОЗІ: ДОБІРКА ОБРАЗІВ ІЗ КУРТКАМИ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 669

Без стьобаних речей складно уявити осінньо-зимовий сезон, особливо коли мова про верхній одяг, а естетика гірськолижних курортів у міських образах – тренд сезону. Сьогодні наша команда покаже добірку образів із куртками онлайн-магазину FASHIONISTA, які до приходу сильних морозів легко завершуватимуть будь-який аутфіт. Зустрічаємо зиму разом!

СТЬОБАНА КУРТКА ОВЕРСАЙЗ

Зігріває та дарує різноманіття комбінацій верхній одяг середньої довжини. Чудово, коли він вільного крою, бо дозволяє вдягнути кілька шарів зісподу й не почуватися астронавткою в скафандрі. Нічого проти відчуття невагомості та польоту не маємо, однак можливість легко піднімати та згинати руки дуже цінна в щоденних справах. Прошарок повітря між одягом просто необхідний.

CASUAL BY FASHIONISTA

CASUAL BY FASHIONISTA

CASUAL BY FASHIONISTA

При виборі кольору куртки зважайте на палітру усіх речей у шафі. Універсальними є різні відтінки бежевого, коричневий, чорний, сірий. Можна придивитися і до яскравіших рішень, ними легко доповнювати комплекти в спокійній нейтральній гамі. Не обов’язково зупинятися на «чистому» кольорі. Золотою серединою стане припилений блакитний, фісташковий тощо.

CASUAL BY FASHIONISTA

CASUAL BY FASHIONISTA

Стьобана куртка оверсайз від FASHIONISTA – стильне рішення для повсякдення. З нею casual-образ із джинсів, затишного трикотажного верху, черевиків-челсі та структурованої сумки не тільки зручний, а й ефектний.

CASUAL BY FASHIONISTA

CASUAL BY FASHIONISTA

З такою курткою гармонійно виглядають і комплекти smart-casual. Наприклад, укорочений гольф і класичні штани або пуловер і штани прямого крою з декоративними швами. Відкладний комір, опущені плечові шви та накладні кишені куртки зроблять образ цікавим і без надлишків.

CASUAL BY FASHIONISTA

CASUAL BY FASHIONISTA

ПОДОВЖЕНА КУРТКА З НАКЛАДНИМИ КИШЕНЯМИ

Довга куртка вільного крою – прекрасне рішення для прохолодних днів. З нею легко побудувати як розслаблений лук у стилі sport casual, так і завершити більш елегантний комплект. З одного боку – класичний комір й манжети, з іншого – накладні кишені й бокові розрізи на заклепках перетворюють звичну куртку на цікаве єднання класики і повсякдення. Розрізи в подовжених моделях слугують не тільки чудовим стилістичним рішення, завдяки ним така куртка не сковуватиме вас у рухах.

CASUAL BY FASHIONISTA

CASUAL BY FASHIONISTA

Повертаючись до теми кольорів, зауважимо, що вишукано й чарівно взимку виглядають світлі образи. Якщо це не перша і єдина куртка, придбайте нову в молочному відтінку та освіжіть ним похмурі будні. Вона прекрасно доповнить пастельні комплекти або розбавить темніші барви вашого одягу.

CASUAL BY FASHIONISTA

CASUAL BY FASHIONISTA

КУРТКА ЗІ ШТУЧНОЇ ШКІРИ

Уже кілька сезонів куртки з натуральної чи штучної шкіри не втрачають позицій серед верхнього одягу. Вони чудово поєднуються з будь-яким взуттям: від кросівок до черевиків чи чобіт на масивній підошві. Ефектно та гостротрендово виглядатимуть цілком шкіряні луки, а укорочені моделі будуть дуже зручними для водійок авто.

CASUAL BY FASHIONISTA

CASUAL BY FASHIONISTA

ВАЖЛИВІ РЕЧІ

Хоч яку модель куртки ви оберете, будьте уважними до ключових деталей:

  • - нехай декор залишається мінімальним і ненав’язливим;

  • - пройма хай буде глибокою, а лінія пліч – спущеною;

  • - форма та розмір стьожок можуть бути різними (при цьому дрібна особливо доречна у класичних й елегантних моделях, більша – у casual-куртках);

  • - добре, коли замки на кишенях вшиті непомітно або зливаються з кольором тканини;

  • - актуальний крій – прямий або овальний. Краще відмовитися від моделей, що прилягають до тіла чи повторюють його лінії. Для Х-подібного силуету використовуйте пояс. Він створить більш витончений і жіночний силует, забере об’єм в зоні талії.

CASUAL BY FASHIONISTA

CASUAL BY FASHIONISTA

Куртка з відкладним коміром – чудовий вибір, якщо ви не є фанаткою шарфів; з капюшоном – коли не любити носити шапки; з трикотажними манжетами – якщо мерзнете в руки та не проти елементів спорту в образі. Саме завдяки таким деталям ви будете краще захищені від вітру та холоду.

Переглядайте весь асортимент курток by FASHIONISTA на нашому сайті: тут ще більше моделей і відтінків, а також відображені розміри, що є в наявності. Нагадуємо, що в розпалі «чорні» знижки. Встигніть придбати будь-які речі з нашого онлайн-магазину за особливо привабливими цінами!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ