ЗАСНІЖИЛО – ЧАС ПО ФЛІСОВІ ОБНОВКИ ДО FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 357

М'яку легку тканину, яка добре утримує тепло і швидко висихає, світ побачив 1979 року. Відтоді фліс проникав у життя людей все глибше і глибше. Спершу – до військових США, що вдягали флісовий одяг під бронежилети як ізоляцію. Згодом він перетворився на цінний атрибут активних людей. Заняття спортом, альпінізм, туризм – фліс став частиною активного відпочинку за мінусової температури.

Сьогодні цю тканину з вовни чи поліестеру (інших синтетичних волокон) бачимо у повсякденних образах. Стиль sport chic полюбляє експерименти з нею. А в щоденних справах можна обійтися й без еклектики: вибігти у справах з дому, прогулятися з дитиною, відпочити з друзями – FASHIONISTA має надійних супутників.

КОСТЮМ COMFORT З БЛИСКАВКОЮ

Першим хочемо відрекомендувати утеплений флісом трикотажний костюм Comfort. Він представлений у чотирьох кольорах: бордовому, темно-синьому, чорному і світло-бежевому. Утворюють його:

  • - світшот з високою горловиною, замком-блискавкою, декоративними швами, кишенями і опущеними плечовими швами;

  • - штани-джогери на високій посадці.

Костюм Comfort трикотажний на флісі з блискавкою by FASHIONISTA

Костюм Comfort трикотажний на флісі з блискавкою by FASHIONISTA

Носіть їх разом або ж розформовуйте, поєднуючи з іншим одягом (світшот – з утепленими леґінсами, джинсами, класичними штанами; джогери – з іншими світшотами чи худі).

КОСТЮМ COMFORT З БЛИСКАВКОЮ

Ще більш лаконічна двійка – костюм з флісом Comfort базовий. Чорна і світло-бежева пара включають:

  • - світшот вільного крою з круглою горловиною й опущеними плечовими швами;

  • - штани-джогери з високою талією.

Костюм Comfort базовий на флісі by FASHIONISTA

Костюм Comfort базовий на флісі by FASHIONISTA

Обидві моделі костюма Comfort мають гладеньку фактуру. Якщо вам до вподоби «пухнастість» флісу і хочеться ще більше пастельних тонів, зверніть увагу на костюм Soft. Його світло-блакитний і молочний тони – то суцільна ніжність.

Костюм Comfort базовий на флісі by FASHIONISTA

Костюм Comfort базовий на флісі by FASHIONISTA

Аби зима не лякала вас холодом і вітрами, утепляйтеся разом із FASHIONISTA! Заходьте на наш сайт у розділ ТРИКОТАЖ і знаходьте ще більше тепленьких флісових новинок. Худі на замочкусвітшоти Athletic і Basic з блискавкою також чекають, щоб бути вподобаними вами. Робіть свій вибір!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ