В ОЧІКУВАННІ ЛІТА РАЗОМ З FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 2176

Зовсім скоро на сайті FASHIONISTA з’явиться Літня колекція. Більше за початок літа чекаємо моменту, коли поділимося з вами всіма нашими новинками. А поки припіднімаємо завісу і в передчутті усього unlimited wardrobe смакуємо кількома новенькими позиціями.

БАЗОВІ ВЕРХИ

Розпочнемо з бази – без неї ніяк. У спеку топимайки і футболки – «розхідний» матеріал номер один і зупиняти вибір на чомусь одному не варто. Наші бавовняні футболка з емблемою у поєднанні з короткими спідницями / шортами, високими шкарпетками і спортивним взуттям пречудово впишуться в трендову естетику tennis core.

Summertime by FASHIONISTA

Summertime by FASHIONISTA

Проста майка в рубчик – ідеальний партнер до літнього денімуспортивних і класичних речей. Молочний, чорний чи приглушено-червоний верх добре впишеться у ваші кежуальні луки, відповідаючи за розслаблені й мінімалістичні поєднання.

Summertime by FASHIONISTA

Summertime by FASHIONISTA

СУКНІ Й БЛУЗИ

На думку FASHIONISTA, влітку суконь забагато не буває, тож у новій колекції знайдете їх чимало. Аби відчути себе героїнею давньогрецьких міфів, обирайте мінісукню на одне плече з драпіруванням й акцентованою талією. Вона виконана у двох базових відтінках, а в центрі уваги – витончений силует і ваша чарівність.

Summertime by FASHIONISTA

Summertime by FASHIONISTA

Романтичний настрій, невагомі тканини, світлі й ніжні барви – в наших сукнях почуваєшся водночас розслаблено і впевнено. Легкість і ніжність від дотику натуральних тканих поєднається із задоволенням від власного відображення у дзеркалі.

Summertime by FASHIONISTA

Summertime by FASHIONISTA

Блакитна блуза із зав’язками наче зіткана з літа, його грайливості, легкості й кокетства. Пришвидшіть прихід улюбленої пори і насолодіться нею в цій романтичній обновці. Комбінувати її можна з чим завгодно: від ділових бермудів до джинсових міні.

Summertime by FASHIONISTA

Summertime by FASHIONISTA

Це невелика частина новинок, які FASHIONISTA підготувала для ваших літніх аутфітів. Речі вже представлені в магазинах офлайн. Якщо ж ви вірні онлайн-покупкам, оформлюйте замовлення на нашій сторінці в Instagram або дочекайтеся колекції тут. Вона з’явиться вже зовсім скоро. Зустрічаймо літо разом!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ