ТРИКОТАЖ В КОЛЕКЦІЇ UNLIMITED WARDROBE BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 307

Unlimited Wardrobe – нова колекція FW ’23/24 від FASHIONISTA. У її назві мета нашого бренду – допомогти вам дібрати практичні й актуальні речі, з якими щоденні збори перетворяться на задоволення, а не виклик. І не треба скуповувати всієї крамниці – ми робимо ставку на взаємозамінність і легкість комбінацій нашого одягу.

Один зі стовпів будь-якого зимового гардеробу – теплий трикотаж. Тож знайомство з новинками Unlimited Wardrobe почнемо з чотирьох позицій цієї категорії! Без хорошого трикотажу у прийдешню пору ніяк. Робіть свій вибір.

КАРДИГАН LACONIC

Кардигани – королі зимової багатошаровості. Модель Laconic виконана у двох теплих тонах: коричневому і світло-бежевому. Такий трикотажний верх легко вписати в ахроматичну і пастельну гаму вбрання. Стильно, хоч і не так тепло виглядатиме він і в ролі топу, вдягненого на голе тіло.

Кардиган_Laconic by FASHIONISTA

Кардиган_Laconic by FASHIONISTA

ДЖЕМПЕР STRIPES

Джемпер Stripes – представник тренду на прозорість в колекції FW ’23/24 від FASHIONISTА. Якщо за теплішої погоди ви носили його соло, то тепер час подбати про нижній шар. До прикладу, сорочку з класичним коміром або ж блузу з комірцем поло. Манжети, що визиратимуть з-під рукавів джемпера, по-хорошому ускладнять аутфіт.

Джемпер Stripes by FASHIONISTA

Джемпер Stripes by FASHIONISTA

ДЖЕМПЕР STRIPES

Делікатна пряжа з фактурним плетенням спереду – джемпер Weave про зимову ніжність і м’якість. Його добре допасовувати до чогось більш зібраного і строгого. Наприклад, класичних штанів. Або інших цупких матеріалів, як-от денім. Трендовий образ складеться з джинсовою максі чи вільними джинсами.

Джемпер Weave by FASHIONISTA

Джемпер Weave by FASHIONISTA

ДЖЕМПЕР SOFT

Укорочений смугастий джемпер Laconic прямого крою – гарний партнер до штанів і спідниць із високою талією. Коли обираєте таку формулу, автоматично витягується довжина ніг і зріст загалом. Шукаєте акцентного тону? Обирайте модель у кольорі фуксії.

Джемпер Laconic by FASHIONISTA

Джемпер Laconic by FASHIONISTA

Зимовий трикотаж by FASHIONSTA – це втілення м’якості, тепла і стилю. Створюйте свої неповторні луки в рамках Unlimited Wardrobe, де комфорт переплівся з елегантністю, а тренди – з мінімалістичними рішеннями. Нехай ваші образи стануть виразним утіленням зимового спокою і розслабленого шику. Наважтеся на зміни – і дивуйтеся з себе разом із нами.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ