ТРЕНДОВІ КОЛЬОРИ ХОЛОДНОГО СЕЗОНУ ’2023/24: ЗВІТ PANTONE ДЛЯ ЛОНДОНСЬКОГО ТИЖНЯ МОДИ

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 559

У центрі уваги Звіту трендових кольорів Лондонського тижня моди від Pantone – контрастні прагнення до спокою та стабільності, а також енергії і збудження. Експерти Інституту кольору вважають, що восени-взимку обрані барви поєднують традиції та інновації, нашу потребу в яскравості зі спокійними, приглушеними кольорами. «Передбачаючи наше майбутнє, ми використовуємо свободу виражати свою індивідуальність за допомогою кольору без обмежень», – каже Леатріс Айзман.

Сьогодні FASHIONISTA доповнює список з п’ятнадцяти модних колірних трендів NYFW на осінь-зиму ’2023/24 трендовими барвами для LFW. Частина з них перегукуються і нагадують одне про одного, зокрема:

  • Fired Brick (обпалена цегла) – близька товаришка Red Dahlia і Burnt Sienna;

  • Sharp Green (гострий зелений) – дещо свіжіша Kohlrabi;

  • Lacecap Hydrangea (гортензія мереживна) – цвіте поряд з Persian Jewel;

  • Spectra Yellow (спектр жовтий) – зігріває, як High Visibility;

  • Sparkling Grape (блискучий виноград) – повертає нас до рослинного світу, як Rose Violet;

  • Nimbus Cloud(хмарність) – варіація світло-сірого, як і Silver Birch.

PANTONE: London Fashion Week ` AW 23/24

Та частина кольорів все ж вирізняється на тлі відтінків для NYFW і заслуговує на окрему увагу. Яку ми їм і приділимо.

PERSIMMON

Persimmon (хурма) – медово-кораловий тон, що є сумішшю червоного і помаранчевого. Він стане окрасою для теплого тону шкіри. Відтінок стиглих плодів хурми додаватиме обличчю осяйного вигляду, а його ніжна солодкість гармонійно зійдеться з іншими теплими тонами – коричневим, оливковим, золотистим; контрастуватиме – з синім.

PANTONE_2023_LONDON PERSIMMON BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON PERSIMMON BY FASHIONISTA

CONCH SHELL

Conch Shell (мушля) – виразний і привабливий рожевий з легкими пісковими нотками. Свою назву дістав від мушлі конх, що є домом для молюсків. Вона має лагідне рожево-персикове забарвлення, що дає відчуття ніжності й спокою. У тандемі з іншими пастельними тонами (м’яким лавандовим, блідим блакитним) створює романтичний настрій і гармонійні кольорові комбінації.

PANTONE_2023_LONDON CONCH SHELL BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON CONCH SHELL BY FASHIONISTA

FIERY RED

Fiery Red (вогненно-червоний) – червоний, що існує на стику сексуальності й елегантності. Цей відтінок викликає хвилювання своєю чуттєвістю, виразністю й емоційною інтенсивністю. Підтримайте його драматичне напруження чорним, а якщо хочете кинути виклик – анімалістичним візерунком. Направду, це дуже ефектний колір!

PANTONE_2023_LONDON FIERY RED BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON FIERY RED BY FASHIONISTA

OLIVE OIL

Olive Oil (оливкова олія) – поживний золотисто-зелений колір, з яким поліпшується самопочуття. Пасує багатьом типам шкіри і волосся, добре єднається з іншими нейтральними відтінками природи – бежевим, коричневим, сірим, масляним. Восени і взимку обирайте його в трикотажі, верхньому одязі тощо.

PANTONE_2023_LONDON OLIVE OIL BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON OLIVE OIL BY FASHIONISTA

BLUE ATOLL

Blue Atoll – свіжий і виразний відтінок блакитного в системі Pantone. Названий на честь турецького курорту, що відомий своєю кришталево чистою водою і різноманітним морським життям. Blue Atoll має заспокійливу силу, що нагадує про відпочинок біля моря, символізує свободу і відкритість, наче безкраї води.

PANTONE_2023_LONDON BLUE ATOLL BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON BLUE ATOLL BY FASHIONISTA

PALE KHAKI

Pale Khaki (блідий хакі) – універсальний відтінок, запозичений з традиції. Цей світлий беж є м’яким нейтральним тоном, що добре поєднується з іншими барвами. Pale Khaki прекрасно працює в діловому стилі, додаючи образу елегантності. А завдяки асоціаціям з піском і льоном – поширений в рустикальних образах.

PANTONE_2023_LONDON PALE KHAKI BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON PALE KHAKI BY FASHIONISTA

FOREST NIGHT

Forest Night (лісова ніч) – насичений і глибокий зелений, який нагадує барву, що огортає ліс з початком сутінків. Він вабить своєю загадковістю й містичністю, закликає створювати образи в такому ж дусі. Гарний вибір для холодної пори, коли чорний, темно-сірий і синій потребують компанії.

PANTONE_2023_LONDON FOREST NIGHT BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON FOREST NIGHT BY FASHIONISTA

SEEDPEARL

Seedpearl (перламутровий) – дещо відтінений свіжий білосніжний, що створює легкі образи. Він добре комбінується з іншими нейтральними тонами – сірим, чорним, коричневим. Обираючи його для образів total look, ви матимете чистий і врівноважений комплект.

PANTONE_2023_LONDON SEEDPEARL BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON SEEDPEARL BY FASHIONISTA

LAVA SMOKE

Lava Smoke (дим лави) – непроникний глибокий сірий колір; антрацитовий з холодним підтоном. Чудово ладнає з іншими насиченими, а також яскравими барвами. Слугуватиме основою для контрастних комбінацій. Використовуйте Lava Smoke для вишуканих і ефектних аутфітів – як ділових, так і вечірніх.

PANTONE_2023_LONDON LAVA SMOKE BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON LAVA SMOKE BY FASHIONISTA

Як бачите, яскраві відтінки палітри для LFW мають динамічні й контрастні настрої, тоді як класичні тони – більш довговічні й базові. Їх поєднання дозволяє балансувати між грою і впевненістю, емоціями і спокоєм. Нехай усе у вашому житті буде в балансі! До зустрічі в блозі by FASHIONISTA.

.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ