SUMMER DROP BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1776

Summer vibes – літня колекція by FASHIONISTA, зіткана з невагомих фактур і романтичних деталей, в основі яких – універсальність і комфорт. Сукні, костюми, спідниці, шорти і найрізноманітніші топи вже готові стати оздобою ваших стильних літніх виходів.

СУКНІ

Загорніться в безтурботність залитих сонцем днів, одягнувши оздоблену рюшами шифонову сукню на затин. Її невагома тканина струменить тілом, а силует танцює з кожним вашим порухом і поривом вітру. Пастельні тони, довгі напівпрозорі рукава і витончений V-подібний виріз випромінюють невимушену чарівність, що існує поза трендами.

Summertime by FASHIONISTA

Summertime by FASHIONISTA

Муслінова сукня Laconic досліджує жіночність через простоту. Її романтичний силует малюється відкритими плечами, збірками на спині і спідницею-кльош. Краса цієї літньої сукні ще й в універсальності. Поєднуйте її з балетками і солом’яною сумкою для повсякдення, а з заходом сонця доповнюйте образ виразними прикрасами і підборами.

МІНІСПІДНИЦІ

Для спекотних днів існують міні – FASHIONISTA підготувала чимало моделей спідниці, що стала символом юнацького бунтарства і розкутості. Спідниця-балон, що практично ширяє навколо ваших ніг при ході, гарно поєднається з бавовняною футболкою чи майкою з асиметричним вирізом. Для фанаток деніму: найкраще його літнє втілення – джинсова міні з ґудзиками.

Summertime by FASHIONISTA

Summertime by FASHIONISTA

КОМПЛЕКТ WHITE CELL

Шорти і сорочка White Cell – це легкий костюм-двійка, який FASHIONISTA пропонує додати до свого літнього гардеробу, якщо вам близька невимушена розслаблена естетика. Його верх і низ представлені окремо, тож можете зупинитися й на одній позиції: сорочці – для стильних комбінацій з денімом; шортах з резинкою – для стилізації з базовими верхами і лляними сорочками. Додатковий бонус на літо: рожевий і блакитний сет, виготовлені з тканини, що не мнеться.

Summertime by FASHIONISTA

Summertime by FASHIONISTA

Створюйте ідеальний баланс між мрійливістю й утилітарністю разом із FASHIONISTA. Подаруйте своєму тілу перепочинок від спеки, почуваючись розслаблено і впевнено в одязі, що співає оду літнім дням. Пройміться духом легкості й краси з нами!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ