СУКНІ В ОСІННІЙ КОЛЕКЦІЇ FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 374

Вдягти джинси із затишним трикотажем – перше, що спадає на думку, коли за вікном холоднішає. Та FASHIONISTA знає, як змінюється настрій і відчуття себе в тій самій, створеній для тебе сукні. Аби кожна віднайшла свій крій і стиль, ми зробили вибір розмаїтим і багатогранним. Чи ви романтична натура, чи стримана ділова леді – в нас є сукня під ваш настрій і потребу.

КВІТЧАСТА МІНІ

Струмениста тканина, дрібний квітчастий принт разом з примітними, але органічними деталями нашої новинки промовляють про грайливий настрій і любов до романтичних силуетів своєї власниці. Ця сукня стала синтезом стриманої елегантності й кокетства. У чорному втіленні більш аристократична, у молочному – пустотлива і безтурботна. Легкість і квіти восени? Чому б і ні!

DRESSES by FASHIONISTA

DRESSES by FASHIONISTA

ТРИКОТАЖНА МАКСІ

Силуетна трикотажна максісукня – не забаганка, а потреба цієї осені. Вона підкреслить стан, видовжить силует і впишеться в найрізноманітніші ситуації. Ви скомбінуєте її і з туфлями на підборах, і високими чоботами, і утепленими лоферами. Та пам’ятайте про прикраси: довгі підвіски, масивні браслети чи примітні сережки зроблять образ ще більш довершеним.

DRESSES by FASHIONISTA

DRESSES by FASHIONISTA

МАЛЕНЬКА ЧОРНА СУКНЯ

Про маленьку чорну сукню для кожної жінки багато не писатимемо. Мало хто заперечить потрібність такого плаття в наших гардеробах, але що важливо – тут нема жорстких правил. Ви самі обираєте, якою вона буде у вас. FASHIONISTA тільки зверне увагу на дві моделі, що легко закривають цю потребу: виразну сукню-піджак з відкритими плечима чи базову трикотажну сукню з коміром поло.

DRESSES by FASHIONISTA

DRESSES by FASHIONISTA

ТВІДОВИЙ САРАФАН

Твід, як і жовтогаряче листя, – невід’ємний атрибут осені. Якщо вам до смаку виважена і спокійна естетика, якою сповнений цей благородний матеріал, придивіться до наших сарафанів Elegance і Pink Cell. Вибір робіть, керуючись своїми симпатіями до виразної фурнітури. Носіть сарафан соло чи компонуйте з лонґслівамибоді тощо.

DRESSES by FASHIONISTA

DRESSES by FASHIONISTA

КЛАСИЧНІ ДЕТАЛІ

Якщо маєте запит на витонченість і класику, то не оминете увагою такі деталі, як виложистий комір і високі манжети. Обожнюємо той контраст і чіткість, що вони створюють, як вони виділяють обличчя і зап’ястя. Коли вам близький такий ретрошик, обирайте поміж бавовняною міні і шифоновою максі.

DRESSES by FASHIONISTA

DRESSES by FASHIONISTA

* Ціна вказана з врахуванням знижок, актуальних у день публікації.

Відшукайте сукню, яка зробить вашу осінню капсулу ще більш універсальною і багатою, а луки різнохарактерними. У розділі СУКНІ знайдете й інші крихітки: осяйні, невагомі і приглушені, акцентні й базові. Хай ваша знахідка, як прянощі в осінній випічці, сповна розкриває красу цієї пори і ваші відчуття в ній.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ