СПОРТИВНИЙ НАСТРІЙ: ОБРАЗИ З ХУ́ДІ ТА СВІТШОТАМИ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 793

Худі та світшоти – «вихідці» зі спорту, що нині стали базою. З одного боку, вони про затишок і спокій, з іншого – асоціюються з бунтарством, свободою й рухом. Мабуть, така полярність – один із секретів популярності та універсальності цих верхів. Бренд INSPO також є їх фанатом, а тому створив свою лінійку худі і світшотів. Вони потішать багатством кольорів і легко вбудуються у повсякденну sport casual капсулу. Пересвідчіться з нами!

БЕЖЕВИЙ І СВІТЛО-БЕЖЕВИЙ

Ключова ознака худі – капюшон, від якого й утворилося слово «hoodi». Об’єм від каптура у верхній частині луку чудово врівноважить акцент на ногах, створений шортами-бермудами зі штучної шкіри. Високі чоботи й довге пальто – те, чим слід доповнювати довжину міні взимку. І пам’ятайте про теплі кашемірові колготки, якщо попереду прогулянка.

Часто худі мають накладну кишеню на животі, такі моделі ще інколи називають «кенгуру».

HOODIE BY FASHIONISTA

HOODIE BY FASHIONISTA

У простих формулах «худі/світшот + джинси» звертайте увагу на деталі. Ними можуть стати лаконічні, але трендові розрізи внизу штанин; шкарпетки (для укорочених моделей джинсів). Доповнюйте такі луки аксесуарами, зокрема довгими об’ємними шарфами, структурованими сумками тощо. Майте на згадці прикраси.

HOODIE BY FASHIONISTA

HOODIE BY FASHIONISTA

БІЛИЙ І ЧОРНИЙ

Освіжний і безтурботний білий чи загадковий і чарівливий чорний – не обов’язково зупинятися тільки на одному.

Трикотажні штани-джогери INSPO складаються пазлом з нашими світшотами та худі. Разом вони як костюм, однак ви можете купувати їх окремо. У білому кольорі такі комплекти виглядають по-особливому ніжно й невагомо.

Зауважимо, що світшот, на відміну від свого товариша, не має капюшона чи кишені. Його візитівка – лаконічність і мінімалізм. Можлива трендова деталь – блискавка на шиї і грудях.

HOODIE BY FASHIONISTA

HOODIE BY FASHIONISTA

Елементи спортивного стилю прекрасно балансують відвертість спідниць міні зі штучної шкіри. Зокрема, у чорно-коричневому виконанні такі комплекти дарують бешкетні й чарівливі, але невульгарні аутфіти.

HOODIE BY FASHIONISTA

HOODIE BY FASHIONISTA

При цьому худі та світшоти чудово римуються зі спідницями міді, моделями плісе чи із сатину. Високі чоботи, челсікросівки або кеди – варіантів взуття також багато.

ТЕМНО-СІРИЙ

Ще один представник ахроматичного спектру – темно-сірий, що чарує своєю глибиною і здатен позмагатися в універсальності з чорним і білим.

HOODIE BY FASHIONISTA

HOODIE BY FASHIONISTA

Монохромні луки, зокрема й темно-сірі, витягуватимуть ваш силует, як, власне, і V-подібний виріз. Ідея цікавої стилізації: базові ансамблі «худі/світшот + джинси/спортивні штани» доповнити піджаком крою оверсайз. Джинси і джогери можна заміняти на легінси. Одягати останні краще з подовженими моделями світшотів, довгим верхнім одягом.

ВІДТІНКИ РОЖЕВОГО

Додайте до зимової капсули кольорових акцентів, якщо сумуєте за квітом рослин і різнобарв’ям природи. Яскрава фуксія чи припилена лілія – обирайте ту, що вигідно відтінятиме тон вашої шкіри. А FASHIONISTA поділиться нехитрим трюком, який ще більше підніме градус стилю у вашому образі: одягніть зісподу білу футболку так, аби вона ледь виглядала з-за коміра. Ось вона – всіма знана й обожнювана багатошаровість.

HOODIE BY FASHIONISTA

HOODIE BY FASHIONISTA

СИНІЙ МІКОНОС

Про цей дивовижний синій колір нам розповідав Інститут кольору Pantone. Але й без його підказки залишитися байдужою до яскравого синього було б важко. Поєднання з білими або молочними джинсами тільки підсилює асоціації з відпочинком на морі та спогади про теплі води Середземномор’я. Повертаючись до зимових реалій, худі добре ладнає з різними видами пальт і шапками біні.

HOODIE BY FASHIONISTA

HOODIE BY FASHIONISTA

ГЛИБОКИЙ ЗЕЛЕНИЙ

Наша команда вже освідчувалася в коханні зеленому й багатству його відтінків. У глибокому благородному смарагдовому виконані й худі від INSPO. Останні два образи ще раз демонструють, що такий верх складається в гармонійний образ і з класичним пальтом, і з стьобаною курткою; і з кросівками, і зі взуттям на масивній підошві. Якщо виникне бажання, під худі можна вдягти гольф з тонкого трикотажу й у такий спосіб домішати ще трошки елегантності в лук.

HOODIE BY FASHIONISTA

HOODIE BY FASHIONISTA

Світшоти та худі бренду INSPO – ідеальний вибір для зимової пори, адже кожен виріб утеплений флісом. Такий одяг даруватиме не тільки простір для стильних експериментів, а й зігріватиме в холод. Бажаємо, щоб кожна покупка у FASHIONISTA дарувала вам тільки тепло і радість!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ