П’ЯТЬ СУКОНЬ ДЛЯ ОСОБЛИВИХ НАГОД BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 416

Помічаємо, що серед вас, наші любі читачки, особливо популярною є тема суконь. Ми поділяємо цей інтерес до прекрасного, тому сьогодні говоримо про плаття для особливих нагод. Вас запросили на весілля або хрестини, попереду вечеря в ресторані чи святкування Дня народження? FASHIONISTA знає, у чому ви виглядатимете незрівнянно!

ТРЕНДОВІ ДЕТАЛІ

Почнемо з трендових деталей: пір’я і об’ємних квітів. Першим оздоблена силуетна мінісукня INSPO з відкритими плечами й декоративними швами. Цей кокетливий елемент чудово впишеться у вечірню естетику, а чорний колір створить драматичний образ у стилі фам-фаталь.

Сукня з декоративним пір’ям by FASHIONISTA

Сукня з декоративним пір’ям by FASHIONISTA

3D-квіти цього сезону розквітають повсюдно, ефектно доповнюючи вбрання. Зокрема, до нашої сатинової мінісукні в комплект входить чокер з об'ємною квіткою того ж матеріалу. Якщо ж ви вже маєте сукню, але до неї не вистачає трендового доповнення: молочний чокер-розетку ви можете придбати окремо, зайшовши в розділ АКСЕСУАРИ.

Сатинова сукня FANCY by FASHIONISTA

Сатинова сукня FANCY by FASHIONISTA

САТИНОВИЙ МІНІМАЛІЗМ

Ми тішимося нашою сатиновою лінійкою і постійно її поповнюємо. Одна з останніх новинок – максісукня прямого крою, що ідеально вписується в естетику мінімалізму і тихої розкоші. Якщо вам близька лаконічність і простота форм, обирайте її. Хочеться внести цікавинки? Відігравайтеся на аксесуарах чи взутті. До прикладу, додайте в лук босоніжки зі знімними бантиками.

Сукня MINIMALISM by FASHIONISTA

Сукня MINIMALISM by FASHIONISTA

ДИНАМІКА

Рюші й плісирування – це не тільки ода ніжності й романтизму, це ще й мікс динаміки з грайливістю. Під час руху тканина невпинно змінюватиме свою форму, а ви невблаганно привертатимете увагу до себе. Сукня Tenderness від INSPO – вибір для жвавої і впевненої у собі дівчини!

Сукня MINIMALISM by FASHIONISTA

Сукня MINIMALISM by FASHIONISTA

ПЕРФОРАЦІЯ

Впізнаваною рисою літнього стилю є одяг із перфорацією. Вона створює особливу текстуру, особливо у поєднанні з вишивкою. Саме завдяки такому комбо біла сукня-сорочка з класичним відкладним коміром і поясом-зав’язкою виглядає підкреслено елегантно, а образ стає ще виразнішим.

Перфорована сукня-сорочка by FASHIONISTA

Перфорована сукня-сорочка by FASHIONISTA

У колекції суконь by FASHIONISTA зібрані найрізноманітніші моделі для різних сфер вашого життя. Між іншими яскраво виділяються вечірні й коктейльні моделі, що ідеально впишуться до вашої особливої нагоди. Сяйте разом з нами!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ