ПОКУПКИ ТРАВНЯ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 3585

Що тепліше надворі, то більше тягнешся до спонтанності й легкості у вбранні. Тож новинки від FASHIONISTA невпинно поповнюються невагомими сукнями, мінімалістичними спідницями й базовими верхами. Створюючи їх, ми не забуваємо про деталі, – так ваші образи стають особливими. Настав час зробити свою травневу покупку від FASHIONISTA!

СУКНЯ WHITE CELL

Картата мінісукня – самодостатня річ, для якої не треба шукати акцентів. Декоративний комір, відрізна спідниця-кльош, манжети, оздоблені намистинками, – відчуйте себе ніжним бутоном троянди, не додаючи флористичних візерунків. Сукня співзвучна з естетикою 80-х своїм кроєм: без остраху додає об’єму плечам, тонко окреслюючи талію. Не проґавте можливості пограти одним із ключових трендів 2024-го!

Shopping in May by_FASHIONISTA_SS_2024

Shopping in May by_FASHIONISTA_SS_2024

САРАФАН ELEGANCE

Ще один варіант обновки, яка не потребує додаткових стилізацій, – розкішний твідовий сарафан, що повторює лінії тіла. У ньому ви виглядатимете елегантно, але без офіціозу. Лаконічний крій і благородний матеріал підкреслить вашу впевненість і смак до життя. Нічого зайвого додавати не треба, тільки оберіть свій варіант взуття: лофери, балетки чи підбори.

Shopping in May by_FASHIONISTA_SS_2024

Shopping in May by_FASHIONISTA_SS_2024

СУКНЯ-СОРОЧКА

М’яка струмлива віскоза, світлий тон – від цієї сукні-сорочки віє чистотою і невимушеністю. Рюші й пояс-зав’язка віддаляють її від ділового стилю в бік романтики. Аби довершити аутфіт, поекспериментуйте зі взуттям, його кольором, додайте statement-прикрасу – сукня дає простір фантазії.

Shopping in May by_FASHIONISTA_SS_2024

Shopping in May by_FASHIONISTA_SS_2024

СПІДНИЦЯ З ЛЯМКАМИ

Четвертий лук – зі спідницею з лямками в дусі business core. Крім цієї особливої деталі, вона має незвичний крій верху й контрастну строчку. Ми не зупинилися на чорних смугах і для гармонійного образу допасували спідницю бретонкою. А що на ноги? Ви можете відтворити нашу стилізацію з балетками або ж пограти з принтами, додавши леопардове взуття.

Shopping in May by_FASHIONISTA_SS_2024

Shopping in May by_FASHIONISTA_SS_2024

Вивірений часом old money, трендовий офісний стиль чи романтика в дусі 80-х? Такий діапазон не залишає сумнівів: ви виглядатиме стильно, залишаючись собою. Тепер тільки обрати: якою бути сьогодні? І хай що ви на це відповісте – робіть свій травень яскравим разом з FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ