ПІДЖАК В ДОБІРЦІ ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 876

Модельєр Джорджо Армані вважає піджак основою чоловічого гардеробу. На його думку, важливо, аби він був акуратно зшитим і добре сидів. Тоді, одягнувши його, з’являється відчуття впевненості, а все інше додається. Команді FASHIONISTA близька точку зору видатного італійця, але з невеличким доповненням. Ми переконані, що піджак – ключовий, базовий елемент і в гардеробі сучасної жінки. А представлена нижче добірка образів – чергове тому підтвердження.

Розглядаючи ОБРАЗ 1, одразу виділимо характерні ознаки піджака, а саме: довгі рукава, відкритий відкладний комір з лацканами, один або два ряди ґудзиків та довжина до середини сідниць (в подовжених моделях – навіть нижче). Для порівняння: жакет, як правило, коротший, більше підкреслює поставу та має виточки. При цьому наявність відкладного коміра в жакеті не обов’язкова.

BLAZER BY FASHIONISTA

BLAZER BY FASHIONISTA

В першому луці класичний піджак кольору хакі гармонійно поєднується зі спортивними штанами, кросівками та топом-бандо з текстурованої тканини. Такий комплект в стилі спорт-шик вдало збалансований, а завдяки поєднанню стилів виглядає багатогранно.

Завжди зважайте на структурованість героя сьогоднішньої публікації. Образ виглядає завершено та сучасно, коли піджак тримає форму та не опадає, як ганчірка, коли його знімають з вішака. Силуетна трикотажна сукня та сандалі на масивній підошві утворюють цікавий кількашаровий ОБРАЗ 2 разом зі структурованим класичним білим піджаком вільного крою. Саме він додає жаданої геометрії формам комплекту, котра підтримується круглою сумкою хобо.

BLAZER BY FASHIONISTA

BLAZER BY FASHIONISTA

Втомилися від однотонності? Тоді варто згадати про принт. В ОБРАЗІ 3 двобортний піджак прямого крою виконаний зі смугастої тканини. Це чудова альтернатива базовим відтінкам, адже смужки – також класика. Аби вона зазвучала більш розслаблено, FASHIONISTA поєднала такий жакет із джинсами прямого крою з подертостями, вкороченим топом та кросівками. Як результат, ми отримали бешкетний та органічний комплект.

BLAZER BY FASHIONISTA

BLAZER BY FASHIONISTA

ОБРАЗ 4 демонструє гру фактур пісочних штанів-бананів зі штучної шкіри, трикотажного топу-бандо та чорного двобортного піджака. Крій останнього дещо лягає по фігурі. Обираючи фасон верхнього шару, беріть до уваги, що ви носитимете зісподу. Є зміст купувати більший розмір чи вільніший крій піджака для холодної пори, оскільки знизу будуть тепліші речі. У будь-якому разі матеріал, з якого він виконаний, повинен бути достатньо цупким і не видавати нерівностей нижнього шару.

BLAZER BY FASHIONISTA

BLAZER BY FASHIONISTA

Лаконічний та зрозумілий для всіх ОБРАЗ 5 складається з принтованої футболки та рожевого піджака, що перегукуються барвами, МОМ-джинсів й білих кедів. У цьому кежуальному луці зверніть увагу на лацкани піджака. Вони добре прошиті, не загинаються, не завертаються й не провисають. Це додає потрібної геометрії, стилю та завершеності в образі.

BLAZER BY FASHIONISTA

BLAZER BY FASHIONISTA

В трьох представлених нижче луках верхній шар відіграє роль балансуючого об’ємного елементу. З його допомогою також вдається акцентувати увагу на ногах, більше прикриваючи верхню частину тіла.

В ОБРАЗІ 6 класичний бежевий піджак вільного крою та лофери на масивній підошві перетворюють спортивний образ із топу-бра та велосипедок на яскравий міський комплект. Прямий крій верхнього шару компенсує відкритість такої комбінації та гарантує відчуття комфорту.

BLAZER BY FASHIONISTA

BLAZER BY FASHIONISTA

М’ятний двобортний піджак, що дихає свіжістю й літом, чудово доповнює тандем із білих джинсових бермудів та топу з мереживом. Чорні босоніжки на підборах та м’ятна сумка-багет додають елегантності та витонченості в ОБРАЗІ 7.

BLAZER BY FASHIONISTA

BLAZER BY FASHIONISTA

Чорна спідниця довжини міні та укорочений топ з’єднуються разом рожевим піджаком oversized в ОБРАЗІ 8. Ахроматичні сандалі на масивній підошві пасують сюди якнайкраще, оскільки вони підсилюють ефект витягування силуету, створений верхнім шаром.

BLAZER BY FASHIONISTA

BLAZER BY FASHIONISTA

ОБРАЗ 9 грає з об’ємами. Класичний кремовий піджак oversized та кремові штани-палацо виглядають разом як костюм, що по-особливому ефектно та урочисто. Аби уникнути важкості в образі, FASHIONISTA пропонує одягнути зісподу контрастний топ-бандо, доповнити лук чорними шльопанцям і сумкою з переплетенням. Чудовий комплект для виходу з найрізноманітніших нагод.

BLAZER BY FASHIONISTA

BLAZER BY FASHIONISTA

При виборі піджака варто зважати ще на один фактор – його довжину. Подовжені моделі певною мірою «з’їдають» зріст. І якщо для високих дівчат це не критично, то модницям невисокого зросту такого ефекту краще уникати. Зокрема можна доповнити лук взуттям на підборах, як в ОБРАЗІ 10. У ньому до комбінації кремової трикотажної сукні з вирізом на плечі та чорного, дещо подовженого двобортного піджака підібрані чорні босоніжки з підборами.

BLAZER BY FASHIONISTA

BLAZER BY FASHIONISTA

Таким чином, якщо ви шукаєте простий та ефективний спосіб підняти градус стилю в своєму образі, – одягайте піджак. Не прогадаєте. В будь-яку пору року він слугуватиме для вас універсальним елементом гардеробу. Головне обрати вдалу модель, з чим вам допоможе FASHIONISTA. Надихайтеся створеними образами та творіть свої разом із нами!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ