КУРОРТНИЙ БРИЗ’ 2024 BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 54

Взяти тайм-аут на кілька днів, переключитись з побутових справ і рутини на щось нове, видихнути і перепочити – все це запорука здоров’я кожної з нас, профілактика емоційного вигорання. Якщо ваша відпустка тільки попереду і ви розмірковуєте над капсулою для неї, FASHIONISTA приготувала кілька актуальних новинок, що закриють гардеробні потреби для такої нагоди.

АЖУРНЕ В’ЯЗАННЯ

У своїй літній колекції ми не оминули увагою тренд на ажурну в’язку. Його втілення від FASHIONISTA – світло-бежева сукня й молочний/чорний костюм Knit. У них втілені кращі традиції кроше для відпочинку: нетуга в’язка і візерунок усім виробом, що дарує вільну циркуляцію повітря. Стилізуйте їх з купальником і в’єтнамками для виходів до басейну чи підборами і прикрасами для вечірніх виходів.

Resort breeze` 2024 by FASHIONISTA

Resort breeze` 2024 by FASHIONISTA

Якщо такого варіанту кроше вам замало, пограйте з нашими силуетними ажурними футболками у чорному, молочному і блакитному втіленні. Вони ідеально допасують як ахроматичні, так і яскраві купальники. А вже зовсім скоро знайдете на нашому сайті стильні напівпрозорі боді. Якщо тренд на прозорість вам відгукується, певні, ви знайдете йому застосунок і в міських аутфітах.

Resort breeze` 2024 by FASHIONISTA

Resort breeze` 2024 by FASHIONISTA

ТРИКОТАЖ ВЛІТКУ

Трикотаж у багатьох асоціюється із холодною частиною року і нам подобається руйнувати цей стереотип. Погляньте як органічно наш топ з коміром халтер і відкритою спиною вписується у курортну естетику. На відпочинку єднайте його з короткими шортами чи невагомими міні, додаючи зручні сандалі й містку сумку.

Resort breeze` 2024 by FASHIONISTA

Resort breeze` 2024 by FASHIONISTA

Ще одне трикотажне рішення – костюм Braid з вільним жилетом і короткими шортами. Чудовий вибір для вечірніх прогулянок і активного відпочинку у єднанні з кросівками чи сандалями на низькому ходу. Ця зручна і стильна новинка представлена у двох кольорах: трендовому червоному і базовому молочному.

Resort breeze` 2024 by FASHIONISTA

Resort breeze` 2024 by FASHIONISTA

Як доповнювати луки від FASHIONISTA стильними аксесуарами читайте в наших попередніх публікаціях про пляжну моду і трендові головну убори літа’ 2024. Не забувайте про захист від сонця, піклуйтеся про себе, відновлюйте сили і незабутнього вам відпочинку!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ