KNITTED COLLECTION BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 180

Жодних несподіванок: восени трикотажна лінійка FASHIONISTA розширюється і стає дуже різноманітною. Найбільше розділів у нашому каталозі відведено саме їй. Ми підготували для вас сукнікостюми і всі види верхів на осінь. Вас приємно здивує, як легко їх вписати у сучасні стильні аутфіти.

УКОРОЧЕНИЙ СВЕТР

Укорочений прямий светр молочного чи пісочного кольору – прекрасний компаньйон до джинсів з високою посадкою. Його горловина і рукава із закотами стануть родзинкою такої зручної денімово-трикотажної формули, внесуть додаткове відчуття захисту й комфорту в аутфіт.

Светр вкорочений з горловиною by FASHIONISTA

Светр вкорочений з горловиною by FASHIONISTA

МІНІСУКНЯ

Відкриті плечі створюють своєрідний витончений образ, особливо – підкреслені широким виложистим коміром і довгими рукавами, як у нашій трикотажній мінісукні. Якщо вам ближча нейтральна холодна палітра, обирайте чорну чи сіру модель. Коли ж до душі більше теплі тони – молочну. Не змерзнути допоможе довге пальто і високі чоботи.

Сукня трикотажна з відкритими плечима by FASHIONISTA

Сукня трикотажна з відкритими плечима by FASHIONISTA

ДОВГА СУКНЯ

Коричневий – колір сезону. Через трикотажну довгу сукню він сповна розкриває свій зігрівальний і затишний потенціал. Додаємо замшу у взутті, містку сумку – на плече, кілька улюблених аксесуарівосінній трендовий лук готовий. Якщо шоколадним уже наситилися, маємо ще чорний і світло-бежевий варіанти плаття.

Сукня максі трикотажна by FASHIONISTA

Сукня максі трикотажна by FASHIONISTA

КОСТЮМ

У будь-яку пору любимо костюми за комбінаторику: носимо їх як разом, так і окремо. Трикотажна двійка з силуетної мініспідниці на високій талії і прямого светру з горловиною – must have на осінь від FASHIONISTA. Цікавий варіант стилізації – накинути на плечі ще один светр, що замість шарфа стане за додатковий елемент утеплення. Або ж додайте до образу ремінь-шнурок у тон.

Костюм трикотажний з мініспідницею by FASHIONISTA

Костюм трикотажний з мініспідницею by FASHIONISTA

Нагадуємо, в ці вихідні з нагоди нашої восьмої річниці діятиме знижка «мінус 15% на все», а до ваших онлайн-замовлень і офлайн-придбань отримаєте ексклюзивні подарунки від FASHIONISTA і наших партнерів. Святкуйте з нами!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ