ІДЕЇ ДАРУНКІВ ДЛЯ СЕБЕ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 769

Грудень – пора дарунків. Ми хочемо потішити близьких чимось новеньким, вгадати їхні бажання чи навіть випередити їх, зробивши сюрприз. Та часто забуваємо про себе. FASHIONISTA склала добірку з ідеями обновок, у яких ваші різдвяно-новорічні свята пройдуть ще веселіше і затишніше. Потіште себе або ж поділіться вподобаними варіантами з рідними і друзями, які все ще в пошуках подарунку для вас.

ТРИКОТАЖ

Якщо вам важливо почуватися стильно, незважаючи на погоду, але при цьому ви мерзлячка, зверніть увагу на теплий трикотаж by FASHIONISTA. Комбіноване плетіння, довгі об’ємні рукава зі спущеною лінією пліч, широкі манжети – у такому джемпері буде затишно і зручно. І ви точно не змерзнете.

Джемпер з комбінованим плетенням та манжетами by FASHIONISTA

Джемпер з комбінованим плетенням та манжетами by FASHIONISTA

На сайті ви знайдете й моделі з перфорацією, об’ємними кульками, різним плетінням, зокрема й ажурним в’язанням.

Також наші трикотажні вироби здатні вплести соковитих барв до похмурих буднів. Пуловер INSPO з коміром і об’ємними рукавами представлений не тільки в базових сіро-бежевих тонах. Яскраво-синій, блакитний, зелений і червоний топ поєднуйте з улюбленою парою джинсів чи штанів. Простий, але дієвий спосіб розвеселити свій зимовий гардероб!

Пуловер з коміром і об’ємними рукавами by FASHIONISTA

Пуловер з коміром і об’ємними рукавами by FASHIONISTA

Текстурований лонґслів з декоративними швами – силуетний нижній шар, який у теплих приміщеннях легко перейме соло-роль. Тут FASHIONISTA теж подбала про широкий вибір відтінків: від ахроматів до синьо-зелених варіантів. Ця практична річ буде незамінним елементом ваших теплих аутфітів.

Текстурований лонґслів з декоративними швами by FASHIONISTA

Текстурований лонґслів з декоративними швами by FASHIONISTA

ШИРОКА СМУЖКА

Вже другий сезон зберігається тренд на широку чорно-білу смужку. Такий принт легко вписати в гардероб, аби щоденні луки ставали ще більш помітними.

Широка смужка by FASHIONISTA

Широка смужка by FASHIONISTA

Якщо в новому році хочете додати актуальної графіки – обирайте контрастну смужку. Не обов’язково чорно-білу. У нашому асортименті знайдете і молочно-зелену, і молочно-бежеву. Якщо широкі смуги – не ваш варіант, зверніть увагу на іншу геометрію від INSPO – гусячу лапку чи зиґзаґ.

Широка смужка by FASHIONISTA

Широка смужка by FASHIONISTA

САТИНОВА СОРОЧКА

Якщо досі обираєте святкове вбрання для зустрічі 2023-го року, придивіться до наших сатинових сорочок оверсайз з преміальної колекції. Вони «зроблять» ваш святковий образ, а завдяки своїй універсальності довершуватимуть і повсякденні луки. Чорна, молочна чи яскраво-синя – котрась обов’язково впишеться до вашої капсули.

Сатинова сорочка by FASHIONISTA

Сатинова сорочка by FASHIONISTA

ШТАНИ-КЛЬОШ

Якщо шукаєте базову модель штанів, обирайте однотонні брюки INSPO з розкльошеним низом, зовнішніми розрізами і високою посадкою. Без такої класичної пари не обійтися цієї зими – вона стане основою луків для роботи, коктейлю чи буденних справ. Адже штани-кльош гармонійно складуться в комплект з будь-яким із верхів вище.

Штани-кльош by FASHIONISTA

Штани-кльош by FASHIONISTA

МАЛЕНЬКА ЧОРНА СУКНЯ

Маленька чорна сукня – незмінна класика, що пережила не одну трансформацію. Коли не знаєш, що вдягти, руки мимоволі тягнуться до неї. Базовою моделлю на кожен день стане трикотажна міні силуетного крою. Акцентною сукнею, що привертатиме увагу, – модель з однотонною вишивкою. Заокруглений виріз, відрізна спідниця-кльош, ґудзики спереду, довгі рукава з еластичним драпіруванням і рюшами, – залишається дібрати взуття й лаконічні аксесуари.

Чорна сукня by FASHIONISTA

Чорна сукня by FASHIONISTA

ШАПКА І ШАРФ

Нещодавно наш асортимент поповнився базовими шапками і шарфами. Тепер ви можете доповнювати свої улюблені аутфіти by FASHIONISTA тепленькими аксесуарами. Шапка біні пасуватиме до будь-якого з варіантів верхнього одягу і разом із шарфом захистить вас від вітру і морозу.

Шапка і шарф by FASHIONISTA

Шапка і шарф by FASHIONISTA

Затишний, теплий, яскравий, акцентний – яким подарунком у цю зимову пору потішите себе ви? Ще більше ідей шукайте в НОВИНКАХ чи потрібних категоріях КАТАЛОГУ нашого сайту. Створюйте свій особливий настрій разом із FASHIONISTA, і нехай прийдешній 2023-й рік принесе перемогу світла над темрявою в кожну українську родину. Спокійних і щасливих свят!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ