ДОБІРКА ЛІТНІХ ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 500

Попереду ще цілий місяць літа — довгих спекотних днів і теплих незабутніх вечорів. Аби насолодитися ними на повну, команда FASHIONISTA створила для вас добірку актуальних у серпні комплектів. У них ви почуватиметеся впевнено, по-літньому легко й безтурботно.

В OUTFIT 1 та OUTFIT 2 неймовірно жіночний комплект утворюють текстурована силуетна спідниця міді з розрізом та з такої ж тканини укорочений топ на бретелях. Тут чудово балансують відносно закритий «низ» та відкритий «верх» образу. Романтична комбінація набуває ще більш елегантного звучання завдяки взуттю на підборах (білих мюлях чи босоніжках) та піджаку oversized, що знадобиться увечері. Кольорова гама луку підказує оптимальний вибір аксесуарів до нього. Прекрасно завершить образ м’ятна сумка-багет чи структурована сумка хобо, що має форму півмісяця.

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

Родзинкою наступних двох образів слугує квітковий принт на трендових в цьому сезоні елементах гардеробу: укороченому топі з рукавами-ліхтариками та короткій сукні з драпіруванням і бретелями-зав'язками. В OUTFIT 3 компаньйоном до топу слугують лілові джинси MOM-STRAIGHT класичного крою. Вони перегукуються кольором з квітами у верхній частині луку. Базові білі мюлі на підборах добре вписуються в цей комплект. В OUTFIT 4 в якості необхідного доповнення виступають білі класичні босоніжки на підборах та сумка з квадратним тисненням.

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

Флористична тематика продовжується і в OUTFIT 5 та OUTFIT 6. Сукня-сорочка з квітковим принтом слугує основою обох образів. Змінюється тільки пропорція барв: ніжні пудрові квіти на блакитному фоні чи, навпаки, волошки кольору неба на рожевому. Перший варіант підтримують блакитні мюлі на підборах та сумка у форматі клатчу. Рожеву принтовану сукню доповнюють білі мюлі на підборах та структурована прямокутна сумка на плече.

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

В OUTFIT 7 та OUTFIT 8 знову повертаємося до трикотажу, а саме силуетної сукні довжини міді. Поєднавши її з вкороченою бавовняною сорочкою, вам вдасться реалізувати принцип багатошаровості і влітку. До того ж FASHIONISTA пропонує пограти з колорблокінгом, об’єднавши в одному комплекті м’ятний та ліловий відтінки. Закономірно аксесуари та взуття обираємо ахроматичними. Білі кеди та сумка – необхідний вибір, аби гармонійно завершити такий лук.

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

Гра контрастів – прийом, на який радимо звернути увагу. Невагома сукня з рюшами чудово балансується чорними лоферами на масивній підошві. Якщо плануєте вихід у спекотний день, замініть їх сандалями на грубій підошві. Ефект залишиться той же. В OUTFIT 9 побудувати total-black образ допоможе чорна сумка з переплетенням. Якщо ж виникне бажання створити в ньому світлу пляму, – зверніть увагу на білі носочки. В OUTFIT 10 пропонуємо включити білу сумку формату клатчу STYLE MAXI. Вона підтримає настрій сукні і контрастуватиме із взуттям.

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

Формула луку, за якою складені OUTFIT 11 та OUTFIT 12, включає в себе три основні елементи: джинсові бермуди, однотонне еластичне боді та двобортний подовжений піджак. Довжина шортів та класичний «верх» в гірчичному і синьому кольорах роблять такі комплекти яскравими, доречними для міста та найрізноманітніших нагод. Актуальна сумка та лофери на масивній підошві завершують композицію вбрання. Альтернативою зазначеному взуттю можуть слугувати чорні босоніжки на каблуках, що зробить образ більш витонченим.

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT 13 та OUTFIT 14 також є прикладом гри контрастів. Ліловий та блакитний топ-корсет з мереживом, що є елементом романтичного стилю, поєднується з білими джинсами MOM-STRAIGHT з подертостями. В обох варіантах взуття на підборах та біла структурована сумка підтримують настрій топу, вдало поєднуються із «низом» і дарують відчуття впевненості в собі. Вам тільки потрібно обрати своїх фаворитів.

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

OUTFIT BY FASHIONISTA

Використовуйте запропоновані формули образів із власним одягом. Або ж заходьте до потрібних розділів нашого сайту і знаходьте те, чого не вистачає. У розділі РОЗПРОДАЖ діють спекотні знижки на численні одиниці нашого літнього асортименту. Нехай серпень 2021-го стане щедрим на приємні зустрічі та захопливі моменти разом із FASHIONISTA.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ