ЧОТИРИ НА́СТРОЇ В ОСІННІХ ОБРАЗАХ ВІД FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 863

Дещо меланхолійна й задумлива, барвиста і бадьора, ласкава й романтична – осіння мода від FASHIONISTA завжди багатогранна і динамічна. У цьому дописі ми зібрали аутфіти, пронизані різними на́строями й акцентами, аби тонко передати ваш характерний стиль восени.

АМБІТНА І КРЕАТИВНА

Комплект із сорочками оверсайз і темно-сірими штанами личитиме амбітній дівчині, що вправно балансує між класикою й останніми трендами. Поєднання двох сорочок – свідчення креативного підходу до правил дрес-коду, а класичні офісні барви – повага до традицій ділового стилю. Це особливе вміння – створювати цікаві комбінації з базових речей.

PRE-FALL ’24 by FASHIONISTA

PRE-FALL ’24 by FASHIONISTA

ЯСКРАВА І СПОКУСЛИВА

Єднати червону барву з фактурою шкіри наважаться дівчата, які хочуть виглядати яскраво й спокусливо та не проти кинути виклик застарілим нормам і стереотипам. Одягнувши другий комплект з мініспідниці й джемперу, випромінюватимете впевненість, енергію і силу. Допасувати вбрання пропонуємо слінґбеками, надітими зі шкарпетками.

PRE-FALL ’24 by FASHIONISTA

PRE-FALL ’24 by FASHIONISTA

НЕВИМУШЕНА І ВІЛЬНА

Готові до міського сафарі? Тоді ось лук для вас. До сорочки і брюків, що гарантують свободу рухів, додаємо картату сорочку, що відповідає за відчуття тепла і затишку, вшиті в неї. Тонкий пасок – за аксесуар, а високі чоботи – як знак готовності до будь-яких осінніх змін погоди.

PRE-FALL ’24 by FASHIONISTA

PRE-FALL ’24 by FASHIONISTA

УПЕВНЕНА І ВІДКРИТА ДО НОВОГО

Цінуєте комфорт, але не плануєте жертвувати своїм стилем? Знаєте, що вам личить, але не проти чогось незвичного і нового? Для сучасної активної мешканки міста FASHIONISTA підготувала особливу формулу: леґінси зі штрипками + червона трикотажна сукня.

PRE-FALL ’24 by FASHIONISTA

PRE-FALL ’24 by FASHIONISTA

FASHIONISTA подбала, аби ви виглядали привабливо без надмірних зусиль. У речах з нашої PRE-FALL ’24 почуватиметеся зручно протягом дня і будете готові і до роботи, й до неформальних зустрічей. Виражайте свою індивідуальність через яскравий колір, оригінальні стилізації і розмаїття фактур разом із нами!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ