Трикотаж

М'який, теплий, комфортний, елегантний… Переваги жіночого трикотажу можна перераховувати безкінечно. Погодьтеся, саме в холодний період так важливо одягнути зручну в'язану річ із трикотажу, яка не сковуватиме рухів та яку не захочеться знімати. Є хороша новина - в новій колекції українського бренду жіночого одягу та взуття Inspo таких моделей більш, ніж достатньо. А це означає, що пора переглянути каталог інтернет-магазину жіночого одягу та взуття FASHIONISTA та знайти варіант собі по душі.

Трикотажний жіночий одяг: що ми маємо для вас?

  • Гольфи. Є моделі в рубчик, вкорочені, з широким рукавом, опущеною лінією плеча, яка надасть відчуття розслабленості та комфорту. Обирайте яскравий жовтий, пастельний ліловий та будь-які інші улюблені кольори для різного настрою та образу.
  • Затишні теплі джемпери в різних відтінках. Сучасні моделі можуть бути як із гладкого трикотажу, так і фактурної ажурної в’язки. Одягніть під джемпер футболку, топ чи сорочку та матимете яскравий, багатошаровий образ. 
  • Трикотажні жилети та болеро - ще один класний варіант створення багатошарового, елегантного та модного образу. Оверсайз жилети з V-подібним вирізом чи ефектні болеро з подовженими рукавами із розрізами стануть чудовим доповненням у вашому гардеробі.
  • Кардигани. В цій категорії FASHIONISTA вам теж пропонує достойні варіанти. Зверніть увагу на моделі із об'ємними візерунками та великими ґудзиками - ми їх просто обожнюємо. Взагалі кардигани - дуже потрібний трикотажний жіночий одяг, вони зігрівають в холодну пору та дуже легко комбінуються з іншими елементами одягу. 
  • Лонгсліви – практичні як окремий елемент, так і чудова основа для стилізації ваших багатошарових образів. Блакитний, бежевий, фуксія, чорний, в смужку - широка гама кольорів відкриває перед вами безмежний простір для фантазії над новим луком.
  • Світшоти та худі. Важко пройти повз і не купити щось із нової колекції світшотів та худі українського бренду жіночого одягу та взуття Inspo. Тим більше, що сучасна мода дозволяє нам поєднувати їх не лише в спортивному стилі, а й в щоденних образах.
  • Светри - самі потрібні, модні, максимально якісні моделі, які так і мріють поселитись у вашій шафі. Для холодного періоду вони стануть вам найкращими “друзями”. Трикотажні светри від Inspo цілком заслужено стали нашими бестселлерами!

Любите якісний трикотаж? Тоді інтернет-магазин жіночого одягу та взуття FASHIONISTA саме для вас!

Ми у FASHIONISTA всім серцем любимо жіночий трикотаж за його ніжність та простоту в догляді. А ще його можна дуже легко та стильно вписати в свій гардероб. Тому ми дуже хочемо, щоб ви теж познайомились із ним ближче. Тож насолоджуйтеся найзатишнішим розділом на нашому сайті та замовляйте жіночий трикотаж з доставкою до свого міста. Не забувайте, що ви завжди можете звернутись за допомогою, написавши в direct нашого instagram. А також ми з радістю чекаємо вас в наших офлайн магазинах у Києві, Ужгороді, Львові, Івано-Франківську та Чернівцях.

Активний фільтр

Джемпер Texture однотонний з зав'язками

Ціна 990,00 грн
Звабливий однотонний джемпер з вирізом та зав'язками спереду. Модель приталеного крою з V-подібним вирізом та довгими рукавами.

Джемпер Texture однотонний з зав'язками

Ціна 990,00 грн
Звабливий однотонний джемпер з вирізом та зав'язками спереду. Модель приталеного крою з V-подібним вирізом та довгими рукавами.

Джемпер в рубчик з блискавкою

Звичайна ціна 890,00 грн Ціна 590,00 грн
Однотонний джемпер приталеного крою зі скругленою горловиною, застібкою на блискавку спереду та довгими рукавами. На моделі розмір S.

Джемпер напівпрозорий з декоративним...

Ціна 690,00 грн
Однотонний напівпрозорий джемпер приталеного крою з круглою горловиною, декоративним швом спереду та довгими рукавами. На моделі розмір S.

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ